Nieuwe leerlingen

Zit jij in groep 8? Dan ga je volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs! Best spannend, want in de brugklas komt er natuurlijk veel op je af. Een andere school, nieuwe klasgenoten, nieuwe vrienden, nieuwe vakken, huiswerk maken, andere docenten...
Best even wennen!

Daar krijg je bij Avila College de eerste weken genoeg tijd voor. Voor je het weet, is je nieuwe school al helemaal vertrouwd en wil je waarschijnlijk niet eens meer terug naar de basisschool.

Kom ook naar het Open Huis!
Bij de keuze van je nieuwe school is het belangrijk dat je een goed gevoel bij de school hebt, de sfeer je aanspreekt en je je er welkom voelt. Samen met je ouder(s) neem je een belangrijke beslissing, dus neem de tijd en laat je informeren.

Ook moet je op je nieuwe school tot je recht kunnen komen. Avila College is een heel goede mavo, waar we in de onderbouw ook havo-onderwijs geven. Een school dus voor leerlingen met een advies TH/mavo-havo. Een school waar we je uitdagen en waar je de mogelijkheden hebt te groeien, succesvol te zijn. Een school met pit!

Om een indruk op te doen van Avila College kun je op dinsdag 22 januari 2019 naar het Open Huis. Hier laten docenten en leerlingen jou en je ouder(s) op een leuke manier kennismaken met de school en de verschillende vakken. Vraag iedereen gerust het hemd van het lijf over alles wat je maar wil weten! En vooral: proef de leuke en gezellige sfeer op onze school.

Meer weten?
Op de website van Avila College kun je heel veel te weten komen over onze school.
Kijk dus lekker rond.

Hebben jij of je ouder(s) vragen, dan kunnen jullie altijd contact
opnemen. We helpen graag verder.