Nieuws

Open Huis 28 januari 2021

Deze datum is onder voorbehoud i.v.m. ontwikkelingen COVID-19. Wij adviseren u de website goed in de gaten te houden.

Open Huis Avila College donderdag 28 januari 2021 van 14.30-17.30 uur

Open Huizen in Hengelo

Hengelobreed is ervoor gekozen om de Open Dagen/Open Huizen alleen aan te bieden voor leerlingen. Natuurlijk hadden wij ook liever gezien dat u als ouder uw kind kon vergezellen, maar gezien alle maatregelen rond COVID-19 is het een begrijpelijk besluit. Vanzelfsprekend vangen wij de leerlingen op en zullen we ze tijdens hun bezoek aan onze school zo goed mogelijk begeleiden. Voor alle Open Huizen geldt dat leerlingen zich moeten aanmelden. De aanmeldlink zal binnenkort beschikbaar zijn.

Minilessen Avila College 11 februari 2021

Minlessen Avila College

Gezien de grote belangstelling op 11 november jl. zal er een tweede ronde minilessen op Avila plaatsvinden. Deze vindt plaats op donderdag 11 februari.
De lesjes zullen beginnen om 15.00 uur en duren tot 16.30 uur. Op deze manier is er voor leerlingen van groep 8 de mogelijkheid om een goede indruk te krijgen van de wijze waarop er op het Avila College les wordt gegeven.
Leerlingen die op 11 november al zijn geweest, maar graag nog een keer willen komen zijn natuurlijk ook nu weer van harte welkom!

Klik HIER om je op te geven.

Informatieavond ouders leerlingen groep 8 - maandag 2 november

Informatieavond Avila College

27.10.2020 | Hengelo De informatie avond voor ouders van groep 8 leerlingen vindt maandag 2 november 2020 online plaats. Er zal dus geen fysieke bijeenkomst zijn.